lunes, 28 de abril de 2008

Software libre


From: gueste9aa29, 1 hour ago






SlideShare Link

Esta presentación ha sido realizada para la asignatura de Nuevas Tecnologías y va dirigido a el AMPA de un colegio con la finalidad de informar a los padres de los beneficios del Software libre.

A continuación podrán ver la valoración de mi grupo de trabajo respecto a la realización de este.

A la fi d'haver realitzat la presentació del Software lliure per a l'assignatura de Noves Tecnologies hem de dir que ha sigut realment una tasca costosa i d'una inversió de moltes hores, però es cert que aprendre nous coneixements requereix un gran esforç, sobretot en aquelles coses que u desconeix. En primer lloc dir que hem aprés que és el Software lliure a partir de les lectures realitzades i de la observació dels vídeos. Després de les lectures dels diferents articles ens varem reunir per a fer una pluja d'idees, la qual ens va servir també per a resoldre entre nosaltres aquells dubtes referents al treball. En segon lloc ens varem repartir les tasques per a facilitar la feina i tenir una millor organització.

En la recerca d’imatges i música lliures hem aprés el funcionament de programes que desconeixíem, com per exemple el “FlickrCC” i el “Jamendo”. En la recerca d’imatges varem tenir problemes ja que moltes de les imatges que ens eixien no tenien relació amb la paraula. També hem aprés a saber utilitzar el programa de música “Audacity”.

Respecte a la part de penjar tant la part de la presentació com la de la música ens han sorgit problemes, sobretot en el de la música, ja que el format que teníem no era el que es demanava i ens ha segut molt costós i problemàtic passar-lo a mp3. Una volta aconseguirem passar-la també fou costós penjar-lo al SlideCast perquè és un programa nou per a nosaltres i hi havien moments en els qual no sabíem molt bé cap on tirar. Tots aquestos problemes sorgits ens han portat a ser autosuficients i a aprendre a solucionar els problemes.
Per últim dir que el treball porta molta feina per al poc de temps del que disposàvem. Ens varem dividir en dos grups per tal d’avançar però ni d’aquesta forma avançàvem de la manera que teníem pensat. Açò ens portà a tindre que estar totes juntes en alguna de les decisions que teníem que prendre, motiu pel qual s’han generat moltes discussions.


Grupo de Trabajo:

María Hernández González

Montserrat Llopis Llopis

Ana Belén Marín Parreño

Josefina Gavara Vicent


Merxe Romero Oliver


No hay comentarios: